søndag 8. februar 2015

Hot kyllingsnadder

Dette er en av mine absolutt favorittretter.
Ikke bare er den full av smak, men den varmer også godt etter en kald gåtur hjem fra jobb.
Jeg bruker å doble oppskriften slik at jeg har til neste dag også.


Det du trenger:

ca 175 gram kyllingfilet eller saltfri kyllingkjøttdeig
1 tomat
1/2 rød chili
2-3 ss Saltfritt tacokrydder - oppskriften finner du her.
2-3 ss vann

Kutt kyllingfileten i tynne små biter.
Ha rapsolje og meierismør i varm panne, før du har i kyllingen, krydderet og vannet.
Mens kyllingen steker/koker kutter du tomat og chili i små biter.
Ha i pannen, når du ser at kyllingen ikke lengre er rå.
La dette putre i 5-8 min på svak varme.

Serveres med:

Ca 40 gram ruccola eller babyspinat
Agurk
2-3 ss naturell yoghurt

Håper det varmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar